VHV ZOEKT VERANTWOORDELIJKE ARBITRAGE

De organisatie van de arbitrage is een hele uitdaging. Om de toekomst verder vorm te geven plande de VHV op 11 februari een 2de Congres Arbitrage.

“Jammer genoeg krijgen we veel afmeldingen voor het geplande congres arbitrage van 11 februari en we verwachten niet dat er zich nog voldoende mensen aanmelden.

We hebben daarom beslist om het congres niet te laten doorgaan. We nemen deze beslissing om te vermijden dat mensen die zich wel willen engageren tijd vrijmaken zonder dat er voldoende draagvlak is of garantie op een opvolging van hun engagement.”

Laat Secretaris-Generaal Dries Boulet weten.  “Het is een kleine tegenvaller, maar het betekent niet dat we niet zullen doorgaan met de geplande hervormingen binnen de arbitrage om klaar te zijn voor de toekomst.”

 In afwachting van verdere stappen lanceert de VHV zijn zoektocht naar een nieuwe verantwoordelijke voor Arbitrage. Deze persoon krijgt een coördinerende rol waardoor een kennis van het handbal voldoende is en deze persoon niet meteen zelf een ex-scheidsrechter hoeft te zijn. Hij wordt immers voor inhoudelijke aspecten bijgestaan door Chef Scheidsrechter, Sigurd Thomassen.

 De vacature kan je terugvinden via deze link en is open voor iemand die zoekt naar een job als vrijwilliger of onder een ander statuut.

 Solliciteren kan via dries.boulet@handbal.be