Patrick De Mot is de nieuwe verantwoordelijke arbitrage VHV

Patrick De Mot is de nieuwe verantwoordelijke arbitrage van de VHV. Zijn aanstelling kadert in een hervorming van de volledige werking van de arbitrage die al een tijdje bezig is.

Patrick De Mot zal de werking langs Vlaamse kant beheren ter ondersteuning van chef Scheidsrechter Sigurd Thomassen. “Ik ben zeer blij dat we na de aanstelling van Sigurd, nu ook Patrick De Mot hebben kunnen strikken als nieuwe verantwoordelijke Arbitrage”. Laat Dries Boulet, secretaris-generaal, weten. “Patrick is iemand met veel ervaring, maar tergelijk ook nog bijzonder jong van geest.”

“Ik besef dat er een hele boterham op mij wacht”, vult Patrick aan. “Maar na een verkennend gesprek met Dries en Sigurd was er meteen een goede connectie. Sigurd zal het boegbeeld zijn en onze vertegenwoordiger bij de KBHB. Ik zal me meer op de achtergrond met de organisatie bezighouden.”

Voor Patrick wacht naast het dagelijks beheer, ook de taak om de werking binnen de verschillende regio’s te uniformiseren en onder de vleugels van de VHV te brengen.