Official personality van het jaar!

Wie wordt official personality van het jaar?

Oproep tot inzending (tot en met 14 september) - Nomineer onze handbalofficials !

De Week van de Official komt eraan. Van 7 tot en met 15 oktober zetten we opnieuw alle scheidsrechters, tafelofficials... in de bloemetjes. In 2023 gaan 41 sportfederaties samen met de VSF op zoek naar de mooiste persoonlijkheid tussen alle Vlaamse officials. Een grote verkiezingsstrijd barst los in sportend Vlaanderen. En wij doen ook mee!

Wie wordt het?
Een official die veel betekent voor de sport of club, een bijzonder verhaal heeft, een bewonderenswaardig persoon is, iemand met eindeloze inzet... Een oude rot in het vak of nog maar net begonnen op het sportterrein? De mogelijkheden zijn oneindig. Het is vooral een official om eens extra dankjewel tegen te zeggen.

Nomineer vóór 15 september!
Ken jij dus een scheidsrechter, tafelofficial, waarnemer... die het verdient om extra in de bloemetjes te staan tijdens de Week van de Official? Nomineer deze dan zeker vóór 15 september 2023 via de website van Week van de Official.
Laat zeker weten waarom, motiveer zo goed mogelijk je inzending. En wie weet wint een official uit de Vlaamse Handbalvereniging eeuwige officialroem en een mooie prijs.
De winnaar wordt op zaterdag 7 oktober bekend gemaakt, aan de start van de Week van de Official.

Meer informatie over de wedstrijd vind je op www.weekvandeofficial.be.