Week van de official

Dit weekend startte de Week van de Official!

Van 7 tot 15 oktober 2023 vindt de jaarlijkse Week van de Official plaats!  

De aanwezigheid van een official wordt vaak als vanzelfsprekend gezien, maar toch zijn het – net als de sporters en (andere) vrijwilligers binnen de sportclub – mensen met een passie voor sport die in hun vrije tijd paraat staan. Het is niet altijd gemakkelijk om deze taak op te nemen. Daarom zetten we deze week graag onze (jeugd)scheidsrechters, begeleiders en waarnemers, tafelofficials... in de kijker en zeggen we een welgemeende dankjewel! Want zonder officials, geen wedstrijden.

Zet je ook binnen de club de eigen officials in de bloemetjes ? Stuur dan ook even enkele foto's of filmpjes door naar de VHV, dan maken we op het einde een mooie compilatie ervan... Dit kan je doen via whatsapp of email naar gerrit.vertommen@handbal.be of via 0486 90 67 46 (liefst landscape gefilmd), met vermelding van de club erbij.

Verder willen we iedereen danken om te stemmen op onze VHV Official personality van het jaar 'Philippe Denis'. Hij haalde het uiteindelijk niet in de algemene wedstrijd over alle sporten heen :  'De Vlaamse Official Personality'. Die eer was voor Kasper Meyers van Rugby Vlaanderen. We willen Philippe evenwel van harte proficiat wensen met de VHV nominatie en danken voor zijn inzet en ondersteuning reeds jaren lang. 

Wil je meer weten over deze Week van de Official? Neem dan hier een kijkje...