Kids Day/Fithandbaldag in Genk was een geslaagde editie

Afgelopen zaterdag vond in Genk de jaarlijkse ontmoetingsdag plaats voor de aankomende jeugd tot 12 jaar.  Samen met de fithandballers maakten ze er een leuke en sportieve dag van.  Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Sport Vlaanderen en het BOIC.

 

Onze mascotte Pim de Panter mocht bijna 70 teams verwelkomen op het sportcentrum SportinGenk.  Voor het eerst was er ook een JM6 reeks, mede in het kader van het Hand2girls project ism. Sport Vlaanderen.

Elke team speelde 5 wedstrijden tegen andere teams uit heel Vlaanderen.  Daarnaast konden ze hun vaardigheden testen in de handbalproeven (waar speelhandbal.be bandjes mee te winnen waren) en zich uitleven op het springkasteel en de speelhandbal structuren.  Wie een nieuwe bal, coole kledij,... nodig had kon ook terecht in de pop up winkel van handbalshop.be

We mochten ook Red Wolves Jeroen De Beule, Nick Deeckens, Louis Delpire en Arthur Vanhove verwelkomen die uitgebreid de tijd namen voor een meet and greet, handtekeningen uit te delen, op de foto te gaan, ...  Ook floten ze enkele wedstrijden wat de kids uiteraard geweldig vonden.

Een grote dank vanuit de VHV aan alle medewerkers, scheidsrechters,... voor hun inzet gedurende de ganse dag.  We zagen veel glimlachende gezichten en handbalplezier.    Een uitgebreide fotoreportage kan je vinden via de facebookpagina van de VHV: https://www.facebook.com/handbal.be