Loting halve finales Beker van België dames en heren

Vrijdagvoormiddag werd er in het bondsgebouw van de Koninklijke Belgische Handbalbond in Halen geloot voor de halve finales van de Beker van België dames en heren. 

Bij de dames neemt de bekerwinnaar van het voorbije seizoen Sint-Truiden het op tegen Uilenspiegel. In de andere halve finale ontmoeten Hubo Handbal en Sprimont elkaar. De halve finales worden gespeeld op 30, 31 januari of 1 februari. Er zijn geen heen- en terugwedstrijden. Alles wordt in één wedstrijd met rechtstreekse uitschakeling afgewerkt. 

Bij de mannen worden volgende week de kwartfinales gespeeld. De winnaar van HC Sprimont Hubo Handbal neemt het op tegen de winnaar van het duel tussen Eupen en Izegem. De andere halve finale wordt gespeeld tussen de winnaar van Beyne Visé en Kreasa Houthalen Sezoens Achilles Bocholt. De halve finales worden gespeeld op 30, 31 januari of 1 februari. Er zijn geen heen- en terugwedstrijden. Alles wordt in één wedstrijd met rechtstreekse uitschakeling afgewerkt. 

De finales van de Beker van België worden gespeeld op zaterdag 30 maart 2024 in Hasselt. De dames spelen hun finale om 13.00 uur. Voor deze finale voorziet Sporza een livestream.  De herenfinale wordt om 16.00 u gespeeld en wordt uitgezonden via één.

Foto: Alain Decamps