Nele Antonissen en The Frands of the Black Arrows

Dit weekend trekken de Black Arrows, onze nationale damesploeg, en de Young Black Arrows, de nationale Women 19 ploeg, naar Sambre (Frankrijk) voor een trainingsstage. Zij bereiden daar hun volgende weekend voor in Eupen waar ze enkele wedstrijden zullen spelen. Tegelijkertijd willen ze een mogelijke deelname aan de WK kwalificaties voorbereiden. Maar daarvoor worden nog extra middelen gezocht. Ze willen daarvoor beroep doen op hun fans "De FRANDS van de Black Arrows"!

HBXTra sprak met Nele Antonissen, topspeelster in de Franse competitie en kapitein van de Black Arrows. In het interview dat te lezen is via deze link, licht zij de ambities van onze nationale damesploeg toe.

Wil je ook onze nationale damesploeg aanmoedigen en hen steunen in hun droom : deelname aan de komende WK kwalificaties?

Dat kan je op verschillende manieren : Je kan "fan, friend of frand van de Black Arrows" worden en hen financieel steunen via verschillende pakketten. Je kan ook een 'Frands' t-shirt kopen waarmee je hen niet alleen financieel steunt maar ook reclame voor hen maakt en hen aanmoedigt telkens wanneer je deze t-shirt draagt! Deze t-shirt kan je individueel aankopen via de website maar vanaf volgende week kunnen ook de clubs in groep bestellingen doen. Meer info over deze clubactie volgt nog. 

Alle info in verband met de "Frands van de Black Arrows" vind je door te klikken op de "Frands pagina" van Handball Belgium.