Blackroll breidt partnership met KBHB uit

Na 2 succesvolle jaren heeft Blackroll bijgetekend. Blackroll verlegd zijn focus naar het dameshandbal, maar blijft ook de Red Wolves en de volledige structuur ondersteunen.

 “De afgelopen twee jaar werden gekenmerkt door het succes van de Red Wolves en wederzijds vertrouwen. Dit is een goede basis en daarom zijn we niet alleen blij om het contract te verlengen, maar ook om het uit te breiden met de Black Arrows en de breedtesport,” voegt Patrick Stegemann van Blackroll toe. “Vrouwenhandbal in België is in een staat van verandering. We zijn ervan overtuigd dat hier de komende twee jaar grote vooruitgang en successen kunnen worden geboekt. Wij willen daar ons steentje aan bijdragen. Herstel is een elementair onderdeel van elke fysieke inspanning, maar wordt vaak verwaarloosd in trainingstheorieën en coachopleidingen. Op dit punt zien wij onszelf als een betrouwbare partner voor spelers, coaches en clubs, zowel met onze producten als met onze diensten. We zullen daarom ons partnerschap met de Belgische Handbal Federatie uitbreiden en niet alleen dameshandbal, maar ook breedtesport en trainersopleidingen opnemen.

 We kijken uit naar de volgende twee jaar en een verdere succesvolle samenwerking.

 “Het verhaal van Blackroll past bij de visie van de Belgische Handbalbond.” Zegt Dries Boulet, secretaris-generaal van de KBHB. “Er is een grote meerwaarde voor de volledige structuur door de opleidingen en workshops voor spelers en clubs. Blessurepreventie is een grote bezorgdheid en is niet alleen belangrijk voor onze topatleten, maar evenzeer voor alle spelers van jong tot oud. Het feit dat Blackroll eveneens gelooft in het nieuwe project voor de Black Arrows is een grote opsteker.”

 Clubs met interesse in de producten van Blackroll of een workshop/opleiding rondom recovery, kunnen via de volgende link contact opnemen:
https://webforms.pipedrive.com/f/1FPeBcYXv4wilhUDbOsCx9VHRMLLDgJSs6ushb4qXJdphFQ628CO86ciI5vVo4qDp