Elewijt Center verlengt contract met nationale ploeg

Elewijt Center heeft het contract met de nationale mannenhandbalploeg ‘Red Wolves’ verlengd. Ook in 2017 zullen ons spelers en staf in de beste manier gehuisvest worden in Elewijt Center.

Elewijt Center beschikt over 23 vergaderzalen van 4 tot 400 personen. Je kan er terecht voor een kleine businessmeeting of een groot seminarie. Culinair genieten kan je in restaurants ‘La Petite Venise’, ‘’t Zand’ en ‘Le Pain Perdu’. Elewijt Center beschikt over 42 comfortabele kamers en beschikt over een grote parking voor 270 wagens. De ligging is haast perfect. Centraal tussen Antwerpen en Brussel en op een boogscheut van Brussels Airport.

Partner sinds 2012

Het Elewijtcenter team van ontvangt de Red Wolves sinds 2012. “Mijn handbalverhaal begint op het moment dat mijn zoon geselecteerd wordt voor de selectie van Antwerpen” zegt Algemeen Directeur Inge De Bie. “Niet veel later mocht ik de nationale mannenhandbalploeg ontvangen in Elewijt. Zowel het personeel als ikzelf hebben een goede band met ‘de jongens’ zoals ik ze steevast benoem. Handbal leeft ook bij het personeel. Wanneer de Red Wolves spelen gaan we met zijn allen naar de wedstrijd kijken. Iedereen heeft een goede band met de spelers die zich tijdens de week voorbeeldig gedragen. Ze zijn heel rustig, beleefd en gedragen zich zeker niet als sterren. Integendeel. Ik kijk er naar uit om hen eind deze maand opnieuw te mogen begroeten en om ook in 2017 met hen verder te kunnen werken.”

Fellaini

“Tijdens de allereerste stage van de Red Wolves gebeurde er iets grappigs” weet Inge De Bie. “Op een dag zaten er veel jongeren op het terras die plotseling heel verrast opkeken. Plotseling stond heel Elewijt Center in rep en roer. Consternatie alom toen bleek dat het niet Rode Duivel Marouane Fellaini maar Red Wolve Jeroen De Beule bleek te zijn die uit zijn wagen stapte."

“Ik vind het heel fijn dat Elewijt Center en Inge De Bie hun contract met de nationale ploeg verlengd hebben” zegt Piet Moons, voorzitter van de KBHB. “Het is belangrijk dat onze spelers na een training in de beste omstandigheden kunnen uitrusten en in alle sereniteit naar een wedstrijd kunnen toeleven. Voor videoanalyses en wedstrijdbesprekingen kunnen ze terecht in één van de vele vergaderzalen. De maaltijden zijn zeer verzorgd en op maat van onze internationals. Voeg daarbij nog de ‘moederlijke zorgen’ van Inge De Bie aan toe en dan weet je dat onze spelers en staf nergens beter dan in Elewijt Center kunnen verblijven.”