We hebben een nieuwe website!

Beste surfer,

welkom op de totaal vernieuwde website van de Vlaamse Handbalvereniging. Door een partnership met Sanmax Projects zijn we erin geslaagd om jullie een eigentijds platform aan te bieden dat u vanaf nu in staat moet stellen om te ontdekken wat er allemaal leeft in het handbal, zowel op het vlak van nieuws als op het vlak van sociale media. Laat deze website uitgroeien tot het epicentrum van het Vlaamse handbal!

"Met de implementatie van het nieuwe decreet omtrent de sportfederaties zal het belang van onze private partners zal de komende jaren alleen maar toenemen. Als federatie wordt daarom een gedegen communicatie van vitaal belang.  Duidelijke, strakke en multimodale communicatie die vertrekt vanuit 1 centraal punt is daarom het doel. Dit wordt nu verwezelijkt met een update van onze website. Deze nieuwe website moet de komende maanden en jaren het punt worden waar federatie, leden, pers en supporters makkelijk hun weg vinden naar de informatie die ze op dat moment nodig hebben." alsdus Wim Vos, voorzitter van de Vlaamse Handbalvereniging.

“Bij mijn aanstelling heb ik aangekondigd dat onze federatie een nieuwe website nodig had aangepast aan het de wensen en noden anno 2016” zegt Eric Dupain, communicatie- en commercieel manager van de VHV.  “Het heeft wat tijd gevraagd om tot dit resultaat te komen maar we wilden er samen iets goed van maken. Vanaf nu kan u op deze website foto’s en video’s bekijken, bent u meteen op de hoogte van de laatste nieuwsjes, ziet u in één oogopslag wat er op de sociale media heeft te lezen viel. Het is een modern communicatiemiddel geworden dat toekomstgericht tal van mogelijkheden heeft. Ik wil uitdrukkelijk het team van Sanmax Projects bedanken voor het ontwerp, voor de ideeën en voor de samenwerking. Als die er niet geweest zou zijn dan hadden we nooit tot dergelijk eindresultaat kunnen komen.”

“Het online gebeuren zal op termijn het administratieve werk serieus vereenvoudigen” zegt competitiemanager Laurens Van Geneugden. “Op dit moment is het raamwerk van de nieuwe website een feit. Het nieuwsgebeuren alsook de foto- en videorubrieken zijn operationeel net zoals de sociale media en de inlogpagina voor de mensen die uitslagen ingeven. Al de rest zal stapsgewijs in gebruik genomen worden zodat we tegen het begin van de grote vakantie een volledig afgewerkte website hebben.”

“Nadat wij onder andere al in het wielrennen (Etixx-Quick Step), voetbal (KRC Genk), basket (Hubo Limburg United) al actief waren is het nu tijd voor een mooi partnership met de Vlaamse Handbalvereniging” zegt Gwen Claes, zaakvoerder Sanmax Projects. “Binnen ons team draait alles rond teamwork, iets dat je in deze sport ook ziet terug komen. Werken voor sportinstanties stimuleert ook het sportieve. En een fit team zorgt altijd voor de beste resultaten.”