Sasja zonder stress naar Praag!

Aanstaande zondag speelt Sasja zijn terugwedstrijd in de kwartfinales van de Challenge Cup. In de heenwedstrijd behaalden de Antwerpenaars tegen de profs van Dukla Praag een gelijkspel. Coach Alex Jacobs gelooft in de kansen op kwalificatie voor de halve finales.

“Ik geloof in de kansen van mijn team. We zullen zondag alles geven en proberen de tegenstander te verrassen” zegt coach Alex Jacobs.“Wij spelen zonder druk en dat is een voordeel. Hoe langer we gelijke tred kunnen houden met Praag, hoe meer nervositeit er in hun team zal sluipen. Gezien hun status kunnen zij zich een nederlaag tegen Belgische amateurs niet veroorloven. Ik bewonder mijn team hoe ze al die wedstrijden blijven verteren. Gisterenavond behaalden we in een vooruitgeschoven wedstrijd van de play-offs een gelijkspel bij Callant Tongeren. De jongens waren pas na middernacht thuis. Vandaag wacht ons een busreis van 10 uur. Morgen en overmorgen wil ik twee keer licht trainen. De rest van de tijd wordt er gerust.” 

Vanavond reizen de spelers en sportieve staf van Sasja af naar het Tsjechische Praag waar ze zondag om 21u00 hun kwartfinale afwerken.