Red Wolves & Black Arrows Ambassador

Na een fantastische zomer staat een nieuw seizoen voor de deur. Dat is ook het geval voor de Red Wolves die op weg naar het EK 2020 3 interlands spelen, te beginnen eind oktober. 

Tijdens de voorgaande campagne meerdere clubs in Vlaanderen en Wallonië actief mee door het verspreiden van affiches, flyers, het posten van filmpjes op sociale media en website. Het effect was duidelijk zichtbaar in de zaal. Waarvoor dank! 

Voor deze campagne willen we nog een stap verder gaan en zoeken we binnen elke Belgische club een ambassadeur. Van onze ‘Red Wolve Ambassador’ verwachten we de volgende dingen: 

  • Bekendmaking van het programma van de Red Wolves binnen de club, stad, gemeente
  • Verspreiden van papieren affiches binnen club, stad, gemeente en publicatie en/of publicatie van digitale affiche en banner op sociale media van de club én website
  • Ticketverkoop organiseren binnen de club en in groep naar de wedstrijd komen kijken
  • Vraag de fans om in het rood, of met een toets van rood, naar de wedstrijden te komen

In ruil voor het geleverde werk ontvangt de ‘Red Wolve Ambassador’: 

  • Een ‘Red Wolve  & Black Arrows Ambassador’ T-shirt
  • Een digitale foto van alle ambassadeurs samen met spelers en staf Red Wolves
  • Twee gratis tickets en parking bij elke thuiswedstrijd van de Red Wolves
  • De ‘Red Wolve Ambassador’ met de meeste inbreng krijgt na afloop van de campagne, samen met zijn club, een speciaal aandenken

Arnaud Calbry is onze nieuwe T1, Jo Smeets de nieuwe T2. Beide heren hebben pakken ervaringen en willen die doorgeven aan onze Red Wolves. De stafleden kijken er ook naar uit om de ambassadeurs te leren kennen.

Op zondag 28 oktober willen we onze ambassadeurs voorstellen aan onze partners en leden van KBHB, VHV en LFH. Dat zal gebeuren tijdens de VIP receptie in aanloop van de wedstrijd. Tijdens de rust worden alle ambassadeurs voorgesteld aan pers en aan het grote publiek. Na afloop van de wedstrijd wordt de groepsfoto van alle ambassadeurs samen met staf en spelers genomen waarna jullie ook kunnen kennismaken met staf en spelers.

Op weg naar het EK 2020 spelen we tegen enkele toplanden. Met Kroatië en Servië gaan we terug naar de bakermat van onze sport. Kroatië, het nummer 8 van de wereld en organisator van het vorige EK, is de uitgesproken topfavoriet. Servië is op de EHF ranking van de 18e naar de 19e plaats gezakt. De derde tegenstander is Zwitserland, het nummer 13 van de EHF ranking.

Programma Red Wolves EK 2020

Woensdag 24 oktober 2018 : Servië – België

Zondag 28 oktober 2018 : België – Kroatië

Woensdag 10 april 2019 : België – Zwitserland

Zaterdag 13 april 2019 : Zwitserland - België

Woensdag 12 juni 2019 : België – Servië

Zondag 15 juni 2019 : Kroatië - België

Tegelijkertijd willen we ook onze Black Arrows bij het verhaal betrekken en ook hun wedstrijd via onze ambassadeurs binnen hun club laten promoten. 

Wil jij onze ‘Red Wolve Ambassador’ & ‘Black Arrows ambassador’ worden of wil jij binnen je club op zoek gaan naar zo’n ambassadeur? Laat ons snel iets weten via eric.dupain@handbal.be