Euromillions IRT Heist op den Berg

Afgelopen zondag werd het eerste van in totaal vijf Euromillions IRT (interregionaal tornooi voor U16 selecties) georganiseerd in Heist op den Berg. Met 6 meisjes- en jongensploegen was er een mooi deelnemersveld. Eveneens op de afspraak was de handbalschool Brabant (Nederland) met maar liefst drie teams.

Het was het eerste Euromillions IRT tornooi voor de nieuwe selecties, dus aanvankelijk was het nog wat zoeken. Gaandeweg steeg het niveau en er werd het duidelijk dat er heel wat handbaltalent aanwezig is in deze generatie.

Bij de meisjes bezetten de teams uit Nederland de eerste 2 plaatsen gevolgd door Luik en Limburg. Bij de jongens bleef Limburg (coach Pascal Grossi) ongeslagen.

Jelle Vonckx (directeur topsport) gaf tijdens het tornooi een druk bijgewoonde infosessie aan de ouders over de topsportwerking van de federatie.

Nog een woordje van dank aan Handbalclub Heist o/d Berg voor de ondersteuning tijdens de organisatie, aan François Mulleners voor de kundige begeleiding van de scheidsrechters en aan onze partner Euromillions.

UITSLAGEN