Dankjewel vrijwilligers!

Van 29 februari tot en met 8 maart is het de week van de vrijwilligers. Tijdens die week willen we de tientallen, honderden en wie weet zelfs zoveel meer vrijwilligers van harte danken voor hun inzet.  Daarom: dankjewel vrijwilligers!

In onze maatschappij zijn er tig van dingen die vanzelfsprekend lijken. We draaien de kraan open, er komt water uit. We draaien de verwarming aan en de radiatoren verwarmen ons huis, ons kantoor enz. Het is heel vanzelfsprekend … maar dat is het niet altijd. 

In de sport zijn er ook heel veel dingen vanzelfsprekend. Spelers en/of speelsters gaan de kleedkamer binnen om een wedstrijd te spelen. De kleren zijn netjes gewassen en gestreken, de ballen zijn opgepompt, de recuperatiedrank staat klaar … al die dingen zijn vanzelfsprekend maar eigenlijk mogen we dat niet als dusdanig beschouwen want er is altijd iemand die de was en de plas doet, de strijk voor zijn/haar rekening neemt, de recuperatiedrankjes klaarmaakt en de ballen oppompt. 

Al die taken zijn in 99.9 % van de gevallen de taken van vrijwilligers, mensen die dag in dag uit bezig zijn voor onze sport, voor jullie spelers, speelsters, stafleden. Zij maken de dingen zoveel makkelijker voor jullie waardoor alles vanzelfsprekend lijkt. 

Laat ons tijdens deze week van de vrijwilliger extra aandacht hebben voor Jos, Maria, Patrick, José of hoe hij en/of zij ook mogen heten. Geef hen een extra knuffel, zorg voor een leuke verrassing want zij doen zoveel voor jullie en onze sport. Afgesproken?

Download HIER de banner voor Facebook en Twitter

Download HIER de bedankkaart