Succesvolle webinars Handball Business Talk

De KBHB organiseerde in samenwerking met Alexandre Lechien, de commercieel verantwoordelijke KBHB, in januari en februari drie succesvolle webinars. De bedoeling was om op zoek te gaan naar gelijkenissen tussen de zaken- en sportwereld. In elk debat bogen een CEO en een handbalcoach zich over een centraal thema. Met zes sprekers en ruim 40 deelnemers kunnen we spreken van een succes. 

Corona houdt begin 2021 alles en iedereen nog steeds in de ban. Op een moment dat er omwille van de heersende gezondheidscrisis nog steeds geen bal geworpen kan worden, ging Alexandre Lechien op zoek naar een middel om mensen op een veilige manier samen te brengen. Niet veel later waren de webinars Handball Business Talk een feit. “Hoewel het een stap in het onbekende was ben ik blij dat we die webinars georganiseerd hebben”, zegt Alexandre Lechien. “De gasten zorgden voor boeiende gesprekken van een hoog niveau waarvan je altijd iets kon opsteken. Het was voor mij ook een uitgelezen moment om aan te tonen dat we met MARCOM altijd blijvend op zoek gaan naar opportuniteiten om onze sport op een positieve manier onder de aandacht van de mensen te brengen.”

De sprekers en deelnemers reageerden enthousiast op dit initiatief. “In een ideale wereld hadden we dit in een grote zaal gedaan waardoor de interactie tussen publiek en deelnemers nog groter had kunnen zijn, maar we weten allen waarom dit niet mogelijk was. Dit is wel een formule met potentieel, online of in real life … al hoop ik vurig dat we dit een volgende keer in een zaal kunnen organiseren”, aldus Alexandre Lechien

Vorige week communiceerden we nog dat de start van het blanco seizoen werd uitgesteld. De MARCOM werkt intussen verder aan een volgend project waarover we jullie binnenkort meer kunnen over vertellen.