VHV Handbal Symposium

Dit weekend start het VHV Handbal Symposium!

Tijdens de periode van 29 mei tot 3 juni zullen 4 bijscholingen plaatsvinden voor clubbestuurders, promotieverantwoordelijken, vrijwilligersverantwoordelijken, jeugdsportcoördinatoren en trainers… Iedereen is steeds overal welkom!

Inschrijven is nog steeds mogelijk!

Inschrijven is gratis en kan via de website : vhv-symposium

Programma

Zaterdag 29 mei 10u-12u : Handball in progress !

Verschillende relevante thema’s voor de clubwerking en over de VHV-werking en -beleid komen aan bod : corona-update mbt onze sport, vrijwilligers en trainers binnen de clubstructuur, doping, beachhandbal… Deze sessie is bedoeld voor clubbestuurders en clubmedewerkers en wordt erkend voor vrijwilligerscoördinatoren en promotieverantwoordelijken i.k.v. het JSF.

Dinsdag 1 juni : 20u – 21u15 : Promotie van handbal

Welke promotiemiddelen wil de VHV samen met de clubs inzetten om spelers te behouden en nieuwe spelers aan te trekken? Hoe gaat het Speelhandbal project verder? Hoe kan je een G-handbalwerking opstarten? Deze sessie wordt erkend voor promotieverantwoordelijken.

Woensdag 2 juni : 20u-21u30 : JeugdSportFonds

Welke visie en concept schuilen achter het JSF? Waarom is gekozen voor bepaalde punten binnen het 13-puntenprogramma? Welke ideeën hebben clubs rond het nieuwe item ‘de vorming van nieuwe trainers’? Welke corona-gerelateerde aanpassingen van het reglement 2021 verwachten we? Hoe gebeurt de financiële verantwoording van het JSF het meest efficiënt? Deze sessie staat open voor alle geïnteresseerde clubmedewerkers en penningmeesters, en wordt erkend voor sporttechnische jeugdcoördinatoren.

Donderdag 3 juni : 20u-21u15 De VHV-ontwikkelingslijn in jeugdcompetitie

Het seizoen 2021-2022 komt eraan. Welke rol zal de jeugdcompetitie spelen in de vorming van de individuele jeugdspeler volgens de VHV-ontwikkelingslijn? Welke speelwijzen worden verwacht binnen de diverse jeugdcategorieën? Nieuwe beoogde regels, aanbevelingen en belangrijke waarden binnen de VHV-visie worden aangehaald. Deze sessie is in eerste  instantie bedoeld voor alle betrokken jeugdtrainers en wordt erkend voor sporttechnische jeugdcoördinatoren.

Vragen?

Wil je meer info of heb je problemen met inschrijven, dan kan je terecht via linde.panis@handbal.be