Bedankt voor een geweldig VHV Go for Talent-kamp!

Het jaarlijkse VHV Go for Talent-kamp zit er alweer op, en we willen graag even terugblikken op een fantastische week vol handbalplezier!

 Dit kamp is meer dan alleen een sportkamp. De jongeren werden ondergedompeld in het leven van een profsporter en kregen waardevolle inzichten en ervaringen mee. Naast intensieve handbaltrainingen onder leiding van onze vaste trainers Lander Arits, Natacha Bekker-Kivit, Pascal Grossi en Arthur Vanhove, hebben we ook vele handbalexperten uitgenodigd als gasttrainer. Onder hen bevonden zich Aiko Schepkens, Korneel Douven, Bart Lenders, Kevin Jacobs, Jeroen De Beule en Sara Marteleur, allemaal grote namen uit het Belgische handbal.

 De trainingen werden afgewisseld met speelse activiteiten en veel aandacht voor andere belangrijke facetten. De jongeren kregen informatie over gezonde voeding, het belang van goede recuperatie en mentaal welzijn. Ze leerden hoe belangrijk het is om zowel fysiek als mentaal in topconditie te zijn om als topsporter te kunnen presteren:

  • Recuperatie: Kiné Jochen Stulens (Blackroll)
  • Yoga/Relaxatie: Vera Ludwinski
  • Kracht: Kiné Jan Adriaens en Nuno Carvalhais
  • Mentaal welzijn: Psychologe Charlotte Verhesen
  • Gezonde & sportvoeding: Professor Wim Derave (UGent)
  • Topsportbeleid: Secretaris-Generaal KBHB Dries Boulet
  • Profsport: Atleet Tom Robyns

 Op vrijdag werd het kamp afgesloten met enkele wedstrijden, waar de spelers en speelsters onder het goedkeurende oog van verschillende ouders het beste van zichzelf gaven. Het was geweldig om te zien hoeveel enthousiasme en inzet de kinderen toonden!

 Na de wedstrijden vertrokken zowel deelnemers als trainers (en kookploeg) moe maar voldaan naar huis. We hopen dat iedereen genoten heeft van de trainingen, de wedstrijden en het samenzijn.

 Een groot dankjewel aan alle deelnemers, coaches en vrijwilligers die dit kamp mogelijk hebben gemaakt. Zonder jullie inzet en steun was dit niet mogelijk geweest. Een speciale dank gaat uit naar Arthur Vanhove, die naast nationale doelman ook het robuuste sluitstuk van dit talentenkamp was. Bedankt om alles in goede banen te leiden.

Foto's kan je herbekijken via: deze link

 We kijken nu al uit naar de volgende zomer en hopen jullie dan weer te mogen verwelkomen!